le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

come sleep my dear, come sleep

Publicerad 2014-02-12 22:08:00 i musique,

Jag ska upp 04:00 imorgon igen. Jag har egentligen inga större problem att kliva upp den tiden. Jag gillar att vara uppe före resten av världen. Jag gillar att det då är bara jag och stillheten och jag gillar när vi får spendera tid ihop, jag och hen.
Problemet uppstår när jag inte lyckas somna i tid inför att kliva upp så tidigt. Som nu. Allt snurrar (på ett icke-sömndrucket sätt).
John Mayer gör ett gott försök att lugna ner mig, men jag har en stressad mage som är allt annat än lugn och stilla. Om jag pressar hakan mot bröstet, drar upp pyjamast-shirten en bit och tittar förbi kindbenen ner på magen ser jag huden röra sig, som ett visuellt bevis på att det rör sig frenetiskt i tarmarna.
Jag har varit ganska hård mot min mage genom åren, inte alltid lyssnat på den när den haft viktiga saker att säga, mena jag lovar den nu - jag lovar dig magen - jag ska bli bättre på att lyssna på dig, bara du lugnar dig nu, så jag får sova. Vi måste samarbeta och jag lovar att jag ska bossa mindre över dig och låta dig göra din röst hörd. 
Come sleep now my dear, come sleep. Imorgon är det du, jag och stillheten. 

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela