le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

som ett barn

Publicerad 2010-09-30 22:59:13 i ,

upp och ner, ner och upp.
uppåt hela dagen. hela kvällen. tills nu. lite kritik. som jag initialt tog konstruktivt, men nu skaver den. måste bara ta den konstruktivt hela vägen.
och egentligen spelar nog tröttheten in. bör sova och inte grubbla så förfärligt mycket.
b is back och det är alldeles underbart fint vad en vän kan betyda.

gör som bamse, rösta för HELA sverige

Publicerad 2010-09-16 23:33:35 i vettigt,

"att betala skatt är ett sätt att hjälpas åt"
jag bönar och ber att sveriges röstberättigade invånare ska rösta med sitt hjärta för sina medmänniskor och för vårt gemensamma lands framtid. vi är starka tillsammans. vi utvecklar bara samhället om vi vågar satsa och vi vågar bara satsa om vi har en trygghet som säkrar vårt värde. för de rödgröna politikerna är allas lika värde det allra viktigaste. en hållbar framtid. ett helt sverige utan statussplittringar. ett land för alla.

för att rättvisa kommer från vänster,
m. med en röst på rött

sail on silvergirl.

Publicerad 2010-09-06 19:26:11 i ,

åh. på mischan. förkyld och mitt i en av de mest hektiska veckorna evah. (fast nu ljög jag lite, för veckan har bara börjat - det är måndag och jag är långt ifrån mitten).
jag funderar på om jag måste sluta tänka på "hur hektiskt det kommer bli" och sluta må illa varje gång jag öppnar almanackan, allt för att inte göra det värre än det behöver vara. samtidigt menar jag att det faktum att jag är medveten om att mitt schema är pulat och att jag inte gillar det är bra, för det lägger upp det för att jag ska lyckas (som jag sagt så mänga gånger förut) styra upp att avstyra min stress.

hur som så gillar jag tove styrkes singel. så det så.



Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela