le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

rachel. i would give it all, i would give it all, i would give it all

Publicerad 2009-10-15 21:41:43 i ,

please have a seat next to me, and tell me what it is your chasing after. i hear the sound of you trying to slow down, but everything around is moving faster. will you bound or will you break? will you lose for heaven's sake? come leave it all. your cup is empty and your thirsty as hell, trying not to drown in shallow waters. to lose is to gain, but the longer you resist, the easier the weight will pull you under. will you bound or will you break? will you lose for heaven's sake? come leave it all. let me take this weight off your shoulders. i will take the blame. holy
i fill my lungs as you fold your hands, whisper with my arms wide open: even if you'd be the last on standing on your feet i would give it all, i would give it all, i would give it all. will you bound or will you break? will you lose for heaven's sake? come leave it all. would you care for what you take if you knew what was at stake? would you leave it all? would you give it all away?
anderson




en vis kvinna sa en gång att ju mindre man är inne på internet desto mer viktiga saker lär man ha att sysselsätta sig med i verkliga livet. att vara inne sällan på internet är alltså en indikator på att man har det händelserikt IRL.
jag håller förvisso med, men i kväll är det tvärt om. jag har massor att göra, men internet blir min flykt från "borde:n".

jag har varit med nina på en dansföreställning ikväll. det var coolt och ytterst fascinerande och det är ungefär vad jag har att säga. förutom att jag kan dela med mig av min förundran över hur fantastisk människokroppen är; den kontroll man kan ha över den om man använder den rätt, och den okontroll man ofta har. samt hur fel det blir när kroppsdelarna inte är där de ska.

nu är det l'organisation politique en france som väntar och kan håller tummarna för att det går smidigt för i morgon är det heldag realia.
min klass är förövrigt helfestlig, vilket är underbart!

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela