le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

le caractère principal en mon propre film

Publicerad 2007-08-18 00:47:33 i Allmänt,

sommaren har givit mig det mesta (om än en gnutta för lite bloggning)
allt jag egentligen behöver och jag är nöjd.
inte så fasligt kräsen eller pessimistisk som rädslan för besvikelse har en tendens att göra mig. 

sommaren har bevisat att även mitt liv skulle kunna vara en del i en (helt okej) film, 
och som linnea lindmark sa: "visst är det underbart kul att leva sig in i filmens värld, men är det inte bättre att själv leva i den verkliga världen?"
så sant som det var sagt. 

på grund av enormt oväntade händelser som skulle kunna förändra mitt liv drastiskt - mot ett oväntat slut - ska jag från och med idag ta vara på min tid, inte ångra något gjort eller ogjort - jag tror att allt är en del i planen för mitt liv -, lära mig av mina gamla företaganden, ta mig i kragen och inte låta något stoppa mig på den väg jag är menad att gå! 

jag ska bli huvudrollen i min egen film. c'est exact : le charctère principal en mon propre film

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela