le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

live. learn. life. love. die. dust. gone

Publicerad 2010-08-20 18:48:35 i vettigt,

it's fire on the mountain.

konsertuppstyrning med the bombettes och fristad och jag gillare. vi ska rocka röven av högern tillsammans den 11/9 och bumpa högerregeringen off the throne med pompa och ståt.

idag var jag på rättegång för misshandeln jag tidigare skrivit om och det kändes fint att få göra min samhälliga plikt. jag får bara så förbannat mycket medkänsla för pappan (ja, han som var dum i huvudet). jag tycker så hemskt synd om honom för att han är ogenomtänkt och hemskt. ingen borde behöva vara så
förhoppningsvis blir domen i alla fall fällande (jag får veta det först om en vecka) och med lite tur blir det till det bästa inte bara för pojken, men även för pappan (som behöver vård).

imorgon är det dags för det andra bröllopet inom loppet av 8 dagar och det känns KUL. det är underbart att få se att det faktiskt finns en hel del kärlek i världen trots allt.

jag återkommer med vackra bilder från fjällbröllopet efter helgen! :)

TJING!
majsn

summer lovin'

Publicerad 2010-08-18 23:20:42 i PARTY,

senaste finveckan i bilder (och there is more to come)!

bröllop no. 1: elin och viktor westermark. all you need is love




nattbad i pengsjön - bingo!




pengan med nina och malin: here we go, here we go!



visite d'italie: o sole mio



möhippa no.2, sara: boys, boys, boys!

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela