le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

tjockpannkaka och en diakon som är grov i mun

Publicerad 2013-09-24 19:57:00 i vettigt, världsligt,

Den här dagen började kyligt, på mer än ett sätt, men så åkte jag för att träffa "min" diakon i stan efter lunch och det var kung. Det är så fantastiskt mycket värt att prata med någon som ser mitt liv ur ett utifrånperspektiv, har yrkeskompetensen, men också livserfarenheten för att ge mig nya infallsvinklar och vågar säga inte bara vad jag vill höra - utan kanske också vad jag behöver höra. Dessutom älskar jag att min diakon säger "helsike" och tycker  att allt i livet faktiskt inte har en mening.

Jag lyxade till det med en kanelbulle på Statoil och gjorde en snabbvisit förbi lägenheten där Emma har två fina fransoser på besök. Sedan hem till Vännäs igen för att tigga sällskap av mina älskade bröder. 
 
Mina bröder bor i en stor och stökig, men supervälkomnande lägenhet och deras sällskap var precis vad jag behövde idag för att lätta mitt sinne. Stökigheten gav mig dessutom möjlighet att slå ihop lite charity och therapy work och innan den feta tjockpannkakan ropade "middag!" hade vi rensat ur ett helt förrådsutrymme fyllt av källsortering. Säga vad man vill om mina bröders känsla för städning, men återvinning, det kan dom minsann!
 
Nu ska jag boka flygresa till frikkin' Manchester med Malin! Det är bra med saker att se fram emot.
 
me and brotha'man signing out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela