le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

what punk and quality of life is all about,

Publicerad 2008-04-20 01:34:59 i vettigt,

without any sense of guilt,
being able to say to the ones who don't respect you and what you do:



temat för min dag har, som jag uppfattat det, handlat om hur man bäst tar vara på de dagar man har.
svinigt svårt kan tyckas och även om många tror sig ha lyckats (tjoho, party om jag skulle fortsätta skriva på vers!) slår ödet ofta tillbaka.
so, efter att ha catchat budskapet från filmer; 27 dresses och Raising Helen, en bok; Swiming to Antarctica, en blogg; Silverfisken (metrobloggen.se/ettliviexil), en dokumentär; Punk Attitude och en vän; Nathalie (http://laure.blogg.se/) har jag kommit fram till att jag, inte bara borde, utan, måste ge det ett försök. or a few of them in case the first one ends up being a disaster.
det är mitt liv jag lever nu och hur jag lever det kommer påverka andra. om det blir positivt eller negativt? well, that's up to me, men enligt min uppfattning om vad den här dagen har försökt säga till mig så tror jag bestämt att: så länge jag inte ser till mitt eget behov och fyller det, kommer jag aldrig kunna fylla andras behov av mig. överhuvudtaget. me, myself and i måste alltså vara prio 1 och det borde börja idag!

önska mig lycka till så önskar jag dig lycka till. vi kanske kan fylla varandras behov someday, vem vet? image6

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela