le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

then i hung myself out to dry

Publicerad 2007-06-03 02:58:26 i Allmänt,

(det här är fasen tredje försöket att skriva mitt första blogginlägg, jag börjar bli smått less för natten är late men jag litar på att det är "tredje gången gillt" och jag ger det ett försök, men jag lovar det här är det sista.)

late night, som sagt, och jag är galet trött men lusten att skaffa en blogg är på topp så jag satsar stort! 
jag är alltid så förbaskat sen med att skaffa sådana här "innegrejer" (herregud, det låter som att jag skulle vara en 80-årig tant) men jag menar: jag tror alltid att det bara är "flugor" och "flugor" brukar aldrig vara särskilt långlivade. dessutom har jag svårt för att göra saker som man borde göra bara för att alla andra gör dem - hellre gå sin egen lite krångligare och äventyrligare väg mot strömmen än att bara följa med utan några som helst bekymmer men också med färre upplevelser. 
här är jag nu i alla fall, med min blogg, för detta verkar ändå vara en vettig fluga and so, i'm going for it!

dagen har varit fine, fine, fine med ledighet, klädfynd, vänner, rabarberpaj, bra musik och som grädde på moset 
- vad fasen är det för uttryck egentligen? grädde + mos --> en inte allt för bra kombination skulle jag gissa. men vad vet jag? har jag smakat kanske? nej, just det. 
ja, i alla fall som grädde på moset, nej - on top of it all: SOMMAR
dagen kunde knappast blivit bättre! 

jag taggar lov massor och snart är det här. endast en garageband-remix och ett antal mysigt onödiga utflykter bort och det är lovely! 

ed harcourt - she fell into my arms

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela