le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

re: i'm gonna break that birdie's neck

Publicerad 2007-06-05 00:53:48 i ,

ledsen för alla stavnings- och syftningsfel, 
ha överseende: jag är trött

jag missade dessutom att berätta att hansons första skivsläpp på 3CG var det mest framgångsrika indiesläppet någonsin!

för er som är intresserade av kampen mot att feta, pengakåta skivbolagsbossar (vem vet, min bild är i alla fall att de flesta är feta, som bert karlsson ungefär, och pengakåta antar jag att alla högt uppsatta snubbar/snubbor är OCH jag veeet, det var major fördomar ifrån mig, ingen är perfekt och jag har bara inte lyckats kliva över den avspärrningen än.) ska styra vilken musik du har möjlighet att lyssna på och för dig som kanske anser att musik borde produceras på artistens villkor kolla in: 
www.areyoulistening.com 
och för info om hanson's dokumentär: http://www.imdb.com/title/tt0439306/

Kommentarer

Postat av: Nathalie

Publicerad 2007-06-05 22:25:16

Jag tänkte hela tiden på "Mmmbop", men jag antog att det bara fanns något annat band i världen som hette Hanson. Jag kommer ihåg att jag var kär i den mellersta brodern när jag var yngre. Det är jag säkert fortfarande - gammal kärlek rostar aldrig.
fire on the mountain!

Postat av: nathalie

Publicerad 2007-06-06 16:56:53

dessutom, så läste jag för bara några sekunder sedan om den mellersta brodern (taylor), hans fru heter natalie. jag har även för mig att håkan hellström varit tillsammans med en nathalie - eller är. och (sist men inte minst) så heter ola svensson/idolas nya singel "natalie"

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela