le vent nous portera

"jorden är rund för att det inte ska finnas gränser" (loesje)

desperado

Publicerad 2007-06-03 23:33:02 i Allmänt,

jag vill orka, 
baskat. de sista stört stressiga veckorna i skolan har verkligen kör slut på mig. nu har jag endast den där remixen kvar - en enda pytte grej som jag gör till världens största. tänk om jag bara hade ork och lust att fixa den. 

jag vill ha bra humör, 
och inte vara så förbannat asocial. åh, i'm falling back into the wrong tracks.

jag vill känna peppen, 
inför de sista dagarna med skolpolarna (vilket ord!) och verkligen ta vara på tiden. men är väl en brännbollsturnering?den kan ju vara alldeles tråkig och dötrist, eller alldeles, alldeles underbar. 
den blir väl vad jag gör den till. jesus, gör mig taggad! 

jag vill ha en boyfriend, 
det gick bra att vara utan medan jag inte var den enda ensamma bland mina kära bratz. men nu då? när dom hittat varsin knös, vem fasen ska jag kunna luta mig mot då? 


hanson - weird

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

om sara maja pauline

Mitt domännamn till trots är jag inte alltför lazy. Har snarare en historia av motsatsen, men jobbar numera medvetet för att dra ner på "görandet" och öka "varandet". Jag är 24 år och tackar Gud för varje dag jag får, lättsam som tung. Just nu läser jag Kandidatprogrammet i Språk (inriktning Freds- och Konfliktstudier) vid Umeå Universitet och därför tänkte jag gå emot allt vad svensklärare sagt mig om stil och skrivande och börja varje kommande mening med "Jag". Bara för att jag kan: Jag äter vegetariskt av moraliska och ekologiska skäl. Jag lyssnar på: bra musik (så klart), mest av typen soul/motown, indierock och -pop. Jag är lite rädd för radiohits... Jag brinner för att älska mina medmänniskor, precis som Jesus. Jag tycker om socialism. Jag drömmer om att leva internationellt och utan materiella tvång. Jag vill leva ett aboriginal life i (/utanför) en överteknologisk värld. Helst

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela